Pyhäjokiseudun alue

Kodin tukipalvelut palvelee Pyhäjokiseudun ja Kalajokilaakson alueella

Nyt ensitilaajille etualennuksena: Kun teet tukipalvelusopimuksen kanssamme saat ensimmäisen kuukauden työt 20%:n alennuksella! Etu on saatavilla kaikille uusille asiakkaillemme Pyhäjokiseudun ja Kalajokilaakson alueella.

Arkea helpottavat kodin tukipalvelut

Kodin tukipalvelut tarjoaa erilaisia arkea helpottavia kotipalveluita asiakkaille, kuten kotisiivous-, muuttosiivous- ja muut sovitut siivouspalvelut, kotiapu, huonekalujen verhoilu (tuolit ja sohvat), vaatehuolto, ikkunoiden peseminen, saunassa käynnin avustaminen ja peseytymisapu sekä vaikkapa kaupassa käynti.  

Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita

Asiakkaitamme ovat useimmiten vanhukset, joille on tärkeää pystyä asumaan kotona. He tarvitsevat usein apua kodin arjen pyöritykseen. Tuemme myös lapsiperheiden jaksamista kiireisen perhearjen pyörityksessä esimerkiksi ruuanlaiton, lasten hoidon tai siivouksen kautta. Palveluamme voi tilata kuka tahansa, joka tarvitsee esimerkiksi apua muuttosiivouksen järjestämisessä tai tarvitsee jotain muuta siivouspalvelua avukseen. Palvelemme myös yritysasiakkaita!

Palveluitamme

  • siivouspalvelu
  • ikkunoiden pesu
  • pyykki- ja vaatehuolto
  • ompelupalvelu
  • leivonta- ja ruuanvalmistusapu
  • huonekalujen verhoilu (katso kuvia töistämme)
  • asiointipalvelu

Sinua palvelemassa

Marjut Pikkumäki
044 214 6397
maru@kodintukipalvelut.fi
Postiosoite: Kunnantie 2, 86220 Merijärvi

Soita ja tilaa meiltä kodin tukipalvelut huolehtimaan asioistasi. Palvelualue: Merijärvi, Alavieska, Pyhäjoki, Oulainen, Ylivieska, Kalajoki.

Marjut siivoamassa asiakkaalla.

Kodin tukipalvelun hinta

Tuntihinta: 37,00 € (sis. alv. 24 %)

Palvelumme ovat saatavissa myös arvonlisäverottomana. Henkilöllä on oikeus arvonlisäverottomaan palveluun, silloin kun hän on ikänsä tai heikkokuntoisuutensa vuoksi sosiaalihuollon tarpeessa. Kysy lisää ja selvitämme yhdessä onko tämä teidän tilanteessa mahdollista.

Palveluistamme saat myös kotitalousvähennyksen.

Tukipalvelusopimus

Kanssamme on mahdollista sopia myös jatkuvasta sopimuksesta, jossa sovimme yhdessä milloin ja kuinka usein palvelua tarjotaan. Esimerkiksi käymme kodissanne viikoittain tekemässä tunnin siivouksen tai useamman tunnin työn, johon sisältyy siivoamisen lisäksi muita palveluita. Kaikki lähtee asiakkaan henkilökohtaisesta tarpeesta. 

Ompelu- ja verhoilupalvelut

Verhoilemme huonekalut uuteen uskoon ja vanhasta tulee kuin uutta. Jokainen työ on uniikki ja siksi ilman tarkempaa tutkimusta voimme antaa vain karkean arvion verhoilun hinnasta. Siksipä kannattaa rohkeasti soittaa ja kysyä, voisimmeko verhoilla lempituolisi uudelleen!